Natursnokarnas 2022

Naturskyddsföreningens familjeverksamhet Natursnokarna där barn och vuxna leker, lär och bara är i naturen fortsätter. I år har flera nya familjer anslutit och vi träffas en gång i månaden i olika naturreservat i Örebro med omnejd. Antalet deltagare per gång varierar men vi riktar oss till barn i åldern 4-11 år och deras vuxna och är totalt ca 30 personer. Återkommande sjunger vi Snoksången, luppar, leker olika lekar och tänder en eld där vi tillagar något gemensamt mellis som pinnbröd eller äppelpaj. Träffarna utgår också från rådande årstid och har olika teman. Under försommaren arrangerades en solig tälthelg i Sixtorp tillsammans med Natursnokarna i Lekeberg. Höstens träffar inleddes med en blötare tälthelg i närheten av Gårdsjötorp. Tälthelgerna ger oss möjlighet att umgås och lära känna varandra bättre under en längre tid och är mycket uppskattade av både barn och vuxna.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.