Rapport från årsmötet

Lördagen den 12 mars gick Örebrokretsens årsmöte av stapeln på Café Skogen. Vi var 15 personer som deltog, flera var nya medlemmar som tidigare inte hade deltagit i någon aktivitet i föreningen.

Lars Johansson från Närkes ornitologiska förening höll vant i ordförandeklubban, förra årets verksamhet redovisades och verksamhetsplan och budget för 2022 fastställdes.

Årsmötet utsåg Malin Norberg till ny ordförande efter Hanna Sjöberg. Hanna valdes om till ordinarie ledamot och två nya ledamöter valdes in: Karin Gustafsson och Anita Markström. Kvar sedan tidigare i styrelsen är Kerstin Hellberg, Evelina Kohlm och Susanne Persson.

Vid årsmötet utsågs också revisorer, revisorssuppleant och valberedning. Samtliga förtroendevalda listas på följande sida: Förtroendevalda.

Efter årsmötet hade vi det stora nöjet att få en guidad tur i Sörbyskogen. Vår kunniga guide Anna-Lena Winnerstam visade flera av de sällsynta och hotade arter som finns i den fina skogen, bland annat brandticka och grön sköldmossa.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.