Naturvandring 5 september

Naturskyddsföreningen Örebro bjuder in Dig att delta i guidad naturvandring i Sörbyskogen. Under juni, augusti och september arrangerar vi tre olika tillfällen med möjlighet till en rejäl skogs tur. Anna-Lena Winnerstam är vår guide och hennes önskemål är att vi är ute hela tre timmar per gång. Detta då de vackraste delarna av Sörbyskogen finns mer otillgängligt. Med Anna-Lenas kunniga hjälp kommer vi att få se dessa områden och höra mer om alla de sällsynta arter som växer här. Terrängen är till vissa delar sank eller att stigen går över spänger med våtmarker.
Så vill du följa med: ta på dig rejält på fötterna!
Egen fika rekommenderas!
När?
Söndag 5/9 kl 09-12
Vi träffas på stora gräsmattan vid parkeringen strax söder om/bakom Café Skogen, och går tillsammans.
Anmälan till Hanna 0721912512

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.