Bokcirkel ”Lev lokalt..” startar 26 april

Välkomna att delta i en bokcirkel under 4 måndagar med start 26 april kl 17.30. Både deltagare och cirkelledare läser och diskuterar om boken ”Lev lokalt, vägen till ett hållbart , hälsosamt och fritt liv”. Förf Oskar Lindberg och Maribel Leander Lindberg. Beskrivning av boken…
”Författarparet bakom succéboken Ut ur ekorrhjulet så blir du också ekonomiskt fri är tillbaka!
Med insikten om att den enskilt viktigaste nyckeln till ett friare liv är att leva lokalt, kände Oskar Lindberg och hans fru Maribel att det fanns incitament för en ny bok. När en accelererande pandemi samtidigt tvingade folk över hela världen att på sina ställen abrupt börja leva hyperlokalt, blev ämnet plötsligt mer angeläget än någonsin.
Lev lokalt är precis det den heter: en bok som helt fördjupar sig i konsten och inte minst vinsterna med att leva lokalt. Här varvas filosofiska perspektiv med handfasta tips och råd som tillsammans utgör en guldgruva för den som helt eller delvis vill förändra sin livssituation.
Liksom i sin första levnadsguide utgår den här handboken i första hand från parets egna erfarenheter av ett liv baserat på närhet och enkelhet. Samtidigt är de övertygade om att principerna de följt kan följas av alla oavsett vem du är och var just du väljer att leva ditt lokala liv.
Välkommen in på vägen till ett hållbart, hälsosamt och fritt liv!”
Spännande, eller hur? Lättare fika kommer att finnas under varje cirkelträff och varje deltagare får boken gratis. Begränsat antal platser så passa på att anmäl er idag!
Skicka anmälan till Malin Norberg manimals@hotmail.se

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.