Bokcirkel Slow Fashion

Bokcirkeln som skulle ha börjat måndag 28 september är senarelagd en vecka.
Än finns möjlighet att anmäla sig.
Anmälan och frågor via mail eller sms Susanne som är kursledare.
Vi kör en bokcirkel på Johanna Nilsson och Jennie Johanssons bok Slowfashion. Fyra träffar sammanlagt. Tre där vi diskuterar boken och en fjärde med klädbyte oss deltagare emellan. Alla som deltar alla fyra gångerna får boken Slowfashion.  Fyra Måndagar.
Boken är lika delar modemanifest och praktiskt handbok. Oavsett om du är en modeälskande klädnörd eller om kläder bara är något du använder för att skyla din kropp är detta en bokcirkel där eftertanke, medvetenhet och miljö står i fokus. Ni lär er er bland annat om kvalitet, modeindustrin, shopping på nya sätt och att vårda sina plagg. Hur får jag min garderob att hålla längre?

Dela

Kommentera

3 thoughts on “Bokcirkel Slow Fashion

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.